Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Telefonları Dert ortağın

| Sohbet Hatları | Ocak 15, 2018

Arkadaşınız yok mu? Dertleşecek, konuşacak birine mi ihtiyacınız var? Tabi ki sohbet telefonlarında bu ihtiyacınızı karşılayacak yüzlerce eğitimli partnerden birini seçerek hizmet ala bilirsiniz ancak, hayatın içinde sizi daha sosyal biri yapacak tüyoları bu yazımda sizlere anlatmaya çalışacağım. Bulduğum sonuçları kendime not olarak yazdım. Şimdi de bir onları birleştirip yazı haline getirdim. Tamam belki yaşam koçu falan değilim ancak denemeden bilemezsiniz değil mi? belki işe yarar. Anladığım kadarıyla ilk etki sadece kadın erkek ilişkilerinde değil genel olarak insan ilişkilerinde önemli bir kavram. Çıplak kalmamak için giyinenlerdenseniz huy değiştirmek iyi bir başlangıç olabilir. Bunun dışında fiyakalı bir saatinizin, cep telefonunuzun olması maalesef önemli. En azından neyin size yakıştığını analiz edip çarşı pazardan ayarlayın bir şeyler.

Bu aşama genellikle ortak yapılan etkinlikler sayesinde olur. Kendi kendine sosyalleşebilen insanlar da vardır kabul ediyorum ancak siz sevgili sohbet telefonları kullanıcıları bu yazıyı okuyor olduğunuza göre bu gruba dahil değilsiniz demektir. Civardaki etkinliklerden haberdar olmaya çalışın. Ancak insanları bir araya getiren etkinliklere doğru yönelin. Örneğin dans kursu, resim kursu, konser iyi tercihlerdir ancak etkinlik olsun diye tek başınıza sinemaya gitmeyin. Öncelikle yakınlaşma konusunda başlangıçta seçici olmamanızı daha doğrusu ön yargılı olmamanızı tavsiye ederim. Evet yazının başında dış görünüşün-ilk etkinin önemli olduğundan bahsetmiştim fakat biz bu illüzyona kanmayacak kadar zekiyiz değil mi? Girdiğiniz ortamlardaki insanları insan olarak ele alın. Çoğu insanın yaptığı ama itiraf etmediği ayrımcılık hissini yenin. Türbanlı, hippi, fazla efendi, tiki, apaçi gibi etiketleri silin kafanızdan. Hayır kelime olarak silmekten bahsetmiyorum gerçekten yok edin. Ummadık taş baş yarar. Hayatta herkesten öğrenebileceğiniz bir şeyler olduğunu unutmayın. Havadan sudan çaydan börekten akşamki maçtan hükümetten gurbetten konuşun. Bu karşınızdaki insanlara sizinle iletişim kurmak için rahatlama fırsatı verecektir. Bunun yanında siz ne kadar çok şeyden bahsederseniz karşı tarafta serbest çağrışım yaratacak aklına bahsedecek bir şeyler gelmesini sağlayacaktır. Ve bu konularda pratik için sohbet telefonlarındaki partnerlerinizden yardım ala bilirsiniz. Konuşma pratiği ve yaratıcılığı konusunda daha iyi bir platform olmadığından emin ola bilirsiniz.

 

 

202 total views, 0 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.