Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Hattı İle Sosyalleş

| Sohbet Hatları | Kasım 16, 2017

İnsan yaradılışı gereği sosyal bir varlıktır. Konuşmaya, paylaşmaya, sosyalleşmeye ihtiyaç duyan insan bunları yapamadığı zaman yalnız kalmış sayılır. Yalnızlık kimsenin hakkı değildir ve bu his yüzlerce hastalığa sebep ola bilir.

Yeni deneyimler edinmek mi istiyorsunuz? Yeni insanlarla tanışmak mı istiyorsunuz? Hayallerinizi paylaşacak kimseniz yok mu? Sıkıntılarınızı anlatacak bir arkadaş mı arıyorsunuz? Yüreğiniz pişmanlıkla dolu ve bunu kimseye anlatamıyor musunuz? Yeni bir sosyal ortama dahil olmak için yeterli cesaretiniz yok mu? Bir kadınla nasıl konuşulur öğrenmek mi istiyorsunuz? O halde sitemizin biricik ve kaliteli hizmeti olan sohbetler sayesinde tüm bunlara çare bula bileceksiniz. Bu hizmete sohbet hattı hizmeti denir. Her daim kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı, değişen teknolojiye ayak uydursa da hizmetimizin getirisi olan müşteri memnuniyeti değişmez.

Günün her saati ve her gün bıkıp usanmadan sizlere sohbet hizmeti sunan kadın partnerleri ile türkiyenin en iyi sohbet hattı hizmeti numaralarına sitemiz üzerinden ulaşa bilirsiniz. Birbirinden güzel ve çekici ses tonlarına sahip, kaliteli diksiyonu ve profesyonel hizmet anlayışıyla partnerleriniz  bu numaralarda sizleri beklemekte. Kadın partnerlerin görselleri altında bulunan numaraların her biri bu hizmete mahsus numaralardır ve daimi hizmet halindedir. Her operatörden bağlanmanız mümkündür.

Hatlarımızın ücretlendirilme usulü dakika başıdır ve her operatör için standarttır. Eğer hattınıza kayıtlı paketinizde bedava dakikalarınız varsa onlar üzerinden düşüm yapılır. Şayet yoksa ve hattınız faturalı ise faturaya yansıtılır. Faturasız hatlar için ise yine varsa bedava dakikalarınız kullanılır, yoksa yüklü liralarınızdan düşülür. Dakika sınırlaması bulunmadığından dakika uyarısı yoktur. Siz bitirmediğiniz sürece sohbet devam eder. Sohbet hattı hizmeti için konu ve zaman sınırlaması yoktur. İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar ve istediğiniz konuda konuşa bilirsiniz.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.