Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Derdini Anlatacak Birini mi Arıyorsun

| Sohbet Hatları | Ekim 18, 2017

İnsanı diğer insanlardan koparan ve yalnızlığa iten diğer bir sebep ise, “Kişinin maddi kazancı arttıkça toplumdaki statüsü de artar.” şeklindeki yanlış bir kabul ve anlayıştır. Bu anlayışa göre kişinin itibarının temel kaynağı kazançları, malı ve mülküdür. Maalesef bu anlayış bugün bütün toplumu sarmış; ekonomi, mal-mülk sahibi olma, alış-veriş ve tüketme neredeyse hayatın tek gayesi hâline gelmiştir. Bilhassa büyük şehirlerde ekonomik durumu iyi modern aileler içinde hayata böyle bakanların sayısı hiç de az değildir. Bu ailelerde komşuluk ve akrabalık münasebetleri samimiyetten uzak ve oldukça resmidir. Görüşmeler zorunlu olarak yapılır ve sık değildir. Bunun neticesi olarak, yaş ilerledikçe hem kadınlarda hem de erkeklerde yalnızlık hissi artar. Bu durum genelde kadınlarda daha erken yaşta başlar.
Modernleşmenin yol açtığı yeni hürriyet anlayışı ve dünyevileşme, ferdi ön plana çıkarırken, tecrit edilme, güvensizlik ve endişe duygularını artırarak yalnızlık duygusunu yoğunlaştırmıştır. Yalnızlığı başlatan en önemli etmenlerden biri de, sosyal çevrenin özelliğidir. İyi arkadaşlık münasebetleri, cemaat veya grup içinde ortak değer ve hedefleri paylaşma hemen her yaş dönemi için oldukça önemlidir. Böyle bir ortamda fert, menfi hislere maruz kalmış olsa bile, iç dünyasını arkadaşına, dostuna rahatça açabilir; kendini yiyip bitirecek olan sıkıntıyı kolayca bertaraf edebilir. İç dünyasını açabileceği dostları olmayanlar ise, içinde bulunduğu hâli sürekli büyütür ve yalnızlığını derinleştirir. Yalnızlığa son vermek, psikolojik problemlere bir nebze olsun uzak kalmak için canlı sohbet hatlarını deneyin. İşe yarayacaktır.

Aldatıldıysan, sıkıldıysan, kimseye güvenmiyorsan, sohbet edecek ya da derdini anlatacak kimseyi bulamıyorsan tamamen güvenli, oldukça ucuz sohbet hatları tam sana göre. Anlatacağın her sır, her hikaye, her deneyim, her hayal, her istek seninle seçeceğin partner arasında kalacak. Çünkü konuşmalara kayıt altına alınmaz, kimlik bilgileri görüntülenemez. Senin telefonda anlattıklarına ve isteğine göre biçimlenen sohbet, sen ne kadar istersen o kadar devam eder. Dakika aşımı, konu sınırlaması olmaksızın bayan partnerin ile yeni dünyalar keşfet, hayallere dal, dertlerini unutarak günün stresine son ver.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.