Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Cinselliğin Faydaları – Canlı Sohbet Hatları

| Sohbet Hatları | Şubat 23, 2018

Seks, kalp sağlığından kilo vermeye kadar birçok konuda fayda sağlıyor. Düzenli beslenme ve sporun yanı sıra düzenli seks hayatınızın olması sağlığınıza olumlu etkileri vardır. Canlı sohbet hatları ekibi olarak sizlere seksin sağlığa faydalarını listeledik. Seksin faydalarıyla ilgili birçok bilimsel araştırma yapılmıştır. Bu araştırmalar, düzenli seks hayatı olan kişilerin ruhsal ve fiziksel olarak daha sağlıklı bireyler olduklarını ortaya koymuştur. Şimdi gelelim seksin sağlığa faydalarına…

Kalp sağlığınız için seks yapın!

Düzenli seks hayatı olmayan ve orgazm yaşamayan kadınların daha stresli oldukları gözlemlenmiştir. Stresle beraber kalp sağlığı da etkilenir ve kalp krizi riski artar. Ayrıca düzenli olarak seks yapmak östrojen ve testosteron seviyesini dengeler. Bu da kalp sağlığını korumaya yardımcıdır.

Seks yüksek tansiyonun düşmanı!

Düzenli seks yapmak vücudunuzdaki kan dolaşımını hızlandırır ve kan basıncını dengeler. Böylece yüksek tansiyonu düşürerek, felç riskini azaltır.

Seksle strese son verin!

Günlük hayatın getirdiği stresli durumlar sağlığı olumsuz etkiler. Stresli olduğunuz anlarla başa çıkmanın en etkili yolu endorfin hormonu salgılatacak aktiviteler yapmaktır. Sevgili canlı sohbet hatları kullanıcıları seks, endorfin hormonu salgılamanızı sağlar ve stresten kurtulmanıza yardımcı olur.

Düzenli seksle kilo verin!

Düzenli seks hayatınız varsa düzenli egzersiz yapıyorsunuz demektir. Seks metabolizmanızı hızlandırır ve seks sırasında harcanan kaloriler kilo vermenize yardımcı olur. Gerçekten kilo vermek istiyorsanız beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirerek sağlıklı beslenmelisiniz. Ayrıca seks sırasındaki egzersizler kaslarınızı da harekete geçirerek sizi fit bir görünüme kavuşturur.

Seksle bunamayı önleyin!

Araştırmalar, seks sırasında yaşanan orgazmın beyin hücrelerini yenilediğini ve hafıza problemlerinin önüne geçtiğini ortaya koymuştur. Beyinde bulunan nöronlar orgazm sırasında daha aktif hale gelerek beyindeki kan ve oksijen seviyesini artırıyor. Düzenli seks hayatı sayesinde ileriki yaşlarda ortaya çıkabilecek bunama veya hafıza kaybı riskini azaltabilirsiniz.

Seksle ağrılara son verin!

Seks, ağrı kesici özelliğe sahiptir sevgili canlı sohbet hatları kullanıcıları. Orgazm sırasında salgılanan hormonlar, sinirleri gerer ve daha düzenli çalışmasını sağlar. Böylece ağrıların üstesinden daha kolay gelinir. Özellikle seks esnasında salgılanan endorfin hormonu sayesinde baş ağrısı, migren sıkıntılarınız hafifleyecektir.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.