Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı Sohbet Hattı Tatminsizlik Sorunlarını Öğren

| Sohbet Hatları | Aralık 19, 2017

Bilmeliyiz ki bir insanın terbiye edilmesiyle bilmesi gerekenlerin ayıp olarak değerlendirilip kendine öğretilmemesi aynı şeyler değildir. Çocuklarımız dünyaya kız veya erkek çocuğu olarak gelirler ve bunların daha doğuştan bir fiziksel cinsel kimliği zaten vardır. Sonrası ise bu cinsel kimliğe uygun bilgilerle donatılması ve hayata bu donanımlarla hazırlanmasıyla tamamlanacaktır. İnsanların ne cinsel kimlikleri, ne bu kimliğe ait bilimsel donanımları öğrenmeleri ne de bu cinsel kimliğe uygun bilinçle yetişmesi zannedilenin aksine ayıp değildir. Yani bir canlı sohbet hattı kullanıcısı olarak, bunu kabul etmeli ve hizmeti alırken de bunu benimsemelisiniz.

Çocukluk ve ergenlik dönemleri insanların cinsel kimliğine uygun bilgi ve davranış gelişimleriyle yaşanır. Ergenlik çağının ikinci döneminden itibaren ise cinsel kimlik doğrultusunda karşı cinsle iletişim başlar.Bu aslında hem doğrudur, hem de doğaldır. Çünkü bilim karşı cinse ilgi duyan bir insanı normal olarak değerlendirmekte,ilgi duymanı ise normal bulmamaktadır. Bu anlamda toplum olarak ilk aşmamız gereken şey geleneksel ayıp tereddütlerini bir kenara bırakmak ve evlatlarımıza cinsel kimliklerini doğru geliştirmeleri noktasında doğru rehberlik etmektir. Geleneksel yapımız nedeniyle halen karşı cinsle ilişkiler noktasında ciddi açmazları olan bir toplumuz. Geleneksel yapımız aslında bir kent kültürü üzerine kurulu olmayan,daha çok taşra yaşamı izleri taşıyan,açık değil kapalı toplumun yaşam kodlarını taşıyan bir kültürdür. Oysa günümüz yaşamı kentlerde yoğunlaşmış,yaşam algısı değişmiş,yaşam tarzı değişmiş olması nedeniyle o geleneksel kültürle yönetilemez hale gelmiştir. Bu nedenle aslında sosyologlarımızın kültürümüzle günümüz yaşamını sağlıklı bir dengede buluşturan yeni bir geleneksel yapı üretmesi öncelikli bir sosyal ihtiyaçtır. Tıpkı iletişim ihtiyacı hissetmek ve hatta bunu gidermek için canlı sohbet hattını aramak gibi. Burada arızalı yapılarımızın başında gelen karşı cinsle iletişim de daha doğru ve sağlıklı bir konuma oturtulmalıdır. Çünkü günümüzde ahlaklı yetiştireceğiz baskısıyla ahlaksızlaştırılan çok insana rastlamaktayız ve bir şeylerin doğru kodlanmadığını en iyi gören meslek gruplarından birisiyiz. Örneğin canlı sohbet hattı hizmetini arayarak cinsel tatminsizliğinden, eşiyle iletişime geçemediğinden hatta eşini 10 yıllık evliliğinde hiç çıplak görmediğinden bahseden kullanıcılarımız var.

 

 

 

 

177 total views, 0 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.